Er zijn geen objecten in deze sectie

Sanitair, badkamer en meer

U wilt uw badkamer en toilet te renoveren, maar u zit aan te hikken tegen de kosten? U pakt het graag groots aan, met nieuwe tegels, wc, spiegel, wastafel, douchedeuren, enzovoorts. Wellicht kan een kavel (of meerdere) met badkamer- en/of toiletspullen, die hier wordt aangeboden, u over de streep trekken. De prijzen zijn zeer aantrekkelijk. Kijkt u eens door deze pagina. Daarbij moet wel worden bedacht, dat het aanbod afhangt van wat aan Nedveiling ter veiling ontvangt. Het aanbod varieert daarom continu. Spreekt het aangeboden sanitair u niet aan, kijk dan na enige tijd weer. Dan kan het aanbod er heel anders uitzien.

Bieden

U ziet een interessante kavel met tegels voor het toilet en de badkamer, en u wilt daar op bieden. Dan is de eerste stap uw registratie. Dat kost niets, evenmin het bieden. U kunt zien of er op de kavel al een bod is uitgebracht. Zo niet, dan staat daar de startprijs. U gaat met uw bod over die prijs heen. U dient in het achterhoofd te houden dat er veilingkosten zijn, namelijk 15%, plus BTW. De kavelbeschrijving geeft aan of daarover ook BTW moet worden betaald. Zijn er anderen die geïnteresseerd zijn in dezelfde kavel, dan volgt er een biedingsstrijd. De nog resterende tijd tot het aflopen van de veiling vindt u ook bij de kavelbeschrijving. Die dient u in de gaten te houden. Wie dan het hoogste bod heeft, wint de kavel. Naast dat kavel kunt u een bod doen op bijvoorbeeld een combinatie van wc en wastafel, die u aanstaat. Wint u een kavel, dan zit u daar wel aan vast, onafhankelijk van het al of niet winnen van een ander kavel.

Verkrijgen

Als u een kavel heeft gewonnen, dan kunt u dat ophalen of laten bezorgen. In het eerste geval is het prettig, als dat meer de moeite waard zou worden, door de transportkosten over meerdere kavels te kunnen verdelen. Dus dat naast de tegels, het toilet en de wastafel, er bijvoorbeeld douchedeuren en een spiegel zouden bijkomen.

"