» iets te veilen

U wilt als particulier of klein zakelijk spullen veilen?

Nedveiling.nl, reeds enkele jaren succesvol actief op de ‘veiling-markt’, biedt particulieren de mogelijkheid om spullen te verkopen. Een overvolle zolder, een stampvolle garage of een verzameling waar u niets meer mee doet. Zoek niet verder, U heeft NU de mogelijkheid om op een gemakkelijke en overzichtelijke manier uw spullen te verkopen en er een leuk bedrag aan over te houden.

Wat veilt Nedveiling.nl
In principe veilen wij alle producten. Daarbij streven we naar kwalitatief goede producten. We hebben een vaste veilinglocatie: Weert waaruit elke maand een nieuwe inbrengveiling gestart wordt.

Spullen inbrengen

U kunt de spullen opgeven in uw account bij mijn ingebrachte kavels als de spullen na beoordeling goedgekeurd worden en u de spullen daadwerkelijk wilt inbrengen kunt u een afspraak maken om de spullen op onze locatie af te geven.
Op de locatie staan uw spullen samen met spullen van andere particulieren, bedrijven en faillissementen. Er is altijd een kijkdag waarbij geïnteresseerden uw spullen kunnen bekijken. Daarnaast wordt er via diverse kanalen geadverteerd om de aangeboden zaken onder de aandacht te brengen bij de kopers?.

De tarieven / commissie voor het inbrengen op de veiling is

€ 5.00 per ingebrachte kavel *
10% van de verkoopprijs indien kavel verkocht is**

*De kavel kosten van € 5.00 worden in rekening gebracht voor elke ingebrachte kavel (ook bij geen verkoop), de kavel kan indien het eventuele biedbedrag wordt aangepast gratis meegaan in de eerstvolgende inbrengveiling (maximaal 2 keer in totaal) voor de derde en vierde aanlevering zal er weer € 5.00 in rekening gebracht worden.

**De commissie is per ingebrachte kavel en wordt alleen in rekening gebracht als de kavel verkocht is. bij geen verkoop wordt er alleen de vaste kosten van € 5 in rekening gebracht..
Commissie en vaste kosten zijn excl 21% btw

Is de kavel niet verkocht dan wordt deze opnieuw voor de 2e keer aangeboden in de eerstvolgende inbrengveiling, dit is dan gratis (maximaal 2 x per kavel) .

Op onze website kondigen we bij komende veilingen de inbrengdatum en andere informatie aan.

Klik hier voor de handleiding

Mocht u verder nog vragen hebben, neem contact met ons op via info@nedveiling.nl of bel naar 0683906076

Wilt u zakelijk veilen bij Nedveiling.nl op eigen locatie?

Nedveiling.nl, reeds enkele jaren succesvol actief op de ‘veiling-markt’, biedt bedrijven en handelaren (ingeschreven bij KvK) de mogelijkheid om goederen te verkopen. Met een dagelijks groeiend aantal inschrijvingen willen wij aan de vraag van de consument blijven voldoen door een divers aanbod van artikelen op onze site aan te bieden.

Wat kan Nedveiling.nl onder andere voor u betekenen:

. Geheel eigen veiling,
· Een geoptimaliseerd kavelprogramma,
· Snelle plaatsing van de veiling op Nedveiling.nl,
· Lage commissie,
· Geen vaste kosten,
· Geen opstartkosten e.d,
· Gratis marketing,
· Snelle afrekening,
· No cure, no pay-principe; geen kosten voor niet afgehaalde of niet betaalde kavels,
· Online volgen van biedingen en biedtotaal in uw persoonlijke account.

Nedveiling.nl is een groeiende organisatie, die zich kenmerkt door persoonlijk contact en korte communicatielijnen met haar opdrachtgevers. Wanneer wij uw interesse hebben gewekt omtrent het online veilen van uw artikelen en/of goederen, dan nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen en de mogelijkheden te bespreken.

U vind onze contactgegevens op de pagina contact.