NieuwsHet is eindelijk zover en laten wij met trots de vernieuwde website van Nedveiling zien. De website is aangepast naar de nieuwe eisen en technieken en heeft een nieuwe, verfrissende uitstraling.

Veel kijk, bied en koop plezier
Team Nedveiling


Maatregelen (Coronavirus COVID-19) Nedveiling.nl

In verband met het Coronavirus (COVID-19) neemt Nedveiling.nl de nodige maatregelen om besmettingen te voorkomen. Net zoals de meeste detailhandel zullen wij ook onze werkwijze aan moeten passen.

De onderstaande informatie is uiteraard onder voorbehoud van wijzigingen en aan de Rijksoverheid bepalende wetgeving.

Kijkdagen
De kijkdagen kunnen doorgaan in aangepaste vorm. Indien u een kijkdag wilt bezoeken dient u een afspraak te maken via
info@nedveiling.nl. Hierbij vermelden: de plaats en datum van de kijkdag. De locatie zal dan contact met u opnemen over de mogelijkheden.
Wilt u specifieke informatie over een kavel? Dat kan via de mail
info@nedveiling.nl

Uitleverdagen
De uitleverdagen zullen ook gewoon doorgaan, al dan wel in aangepaste vorm rekening houdend met de maatregelen van het RIVM.

Verzenden
Het laten verzenden van de kavels is nog steeds gewoon mogelijk. Hierbij wel rekening houdend met de drukte van de verschillende bezorgpartners, de termijnen zijn dan niet ook bindend.

Algemeen
Wij hopen op uw begrip voor de getroffen maatregelen die wij nemen omtrent het Coronavirus. De gezondheid van onze werknemers, klanten en bezoekers staat voorop en wij vragen u om hier rekening mee te houden.


Nu is het ook mogelijk om de factuur te betalen met iDEAL (via Mollie)