Er zijn geen objecten in deze sectie

Muziek

U bent een musicus of wilt als hobby een muziekinstrument gaan bespelen? Of bent u op zoek naar muziek-cd's voor een zacht prijsje? Op deze webpagina van Nedveiling kunt u daarvoor terecht. U vindt hier nieuwe en gebruikte spullen voor zeer aantrekkelijke prijzen. Qua muziekinstrumenten praten we dan onder meer over snaar-, blaas-, toets-, strijk- en slagwerkinstrumenten. Maar ook audioversterkers, effectpedalen, microfoons, disco-apparatuur, audio-installaties en veel meer.

Hoe u kunt gaan bieden

Om te kunnen bieden, dient u zich eerst via deze website te registeren. Dat is eenvoudig, neemt weinig tijd en kost u niets. Is dat gebeurd, dan kunt u beginnen met het bieden op de kavels, die u op deze pagina ziet. U betaalt pas als u een veiling wint. Bij elk kavel ziet u allerlei informatie staan. U ziet een aantal geldbedragen, waarvan het belangrijkste is de actuele prijs inclusief de veilingkosten en de BTW. Ook ziet u staan of een kavel nieuw of gebruikt is. Een ander belangrijk gegeven is over hoeveel tijd de veiling van een kavel afloopt. Als u niet het hoogste bod heeft, weet u dus tot wanneer u uw bod kunt verhogen. Dat hoeft u niet zelf in de gaten te houden. Desgewenst kan dat ook automatisch plaatsvinden.

Het aanbod

Zoals al gezegd wordt hier van alles aangeboden in de categorie muziek. Als over we over muziekinstrumenten praten, dan zijn voorbeelden gitaren, drumstellen, saxofoons, piano's, violen, accordeons, dwarsfluiten, trompetten, mondharmonica's en veel meer. Bij apparatuur hebben we het onder meer over audioversterkers, speakers, draaitafels, regelpanelen, geluidsapparatuur voor in huis en de auto, enzovoorts. Muziek-cd's zijn er voor elk wat wils. In de categorie muziek valt ook bladmuziek. Nedveiling krijgt geregeld partijen goederen ter veiling aangeboden en dat bepaalt wat u hier kunt zien. Het aanbod is constant in beweging.

Verkrijgen

U kunt uw gewonnen kavel bij ons ophalen of we leveren het tegen additionele betaling bij u af.