Er zijn geen objecten in deze sectie

Winkelinrichting

Vanwege de opkomst van virtuele winkels, worden er fysieke winkels gesloten. Dat betekent een ruim aanbod van spullen tegen lage prijzen, waar u uw voordeel mee kunt doen. De sluiting van fysieke winkels betekent niet dat er geen kansen zijn voor nieuwe winkels. Voor originele ideeën is er altijd ruimte. Op deze webpagina kunt u van alles zien dat voor de inrichting van een winkel kan worden gebruikt. Het gaat zowel om nieuwe en gebruikte producten.

Het aanbod

Uiteraard zitten er verschillen tussen de inrichting van een kleding- en boekenwinkel. Maar zijn ook overeenkomsten. Het gaat in elke winkel om het tonen van de producten aan de bezoekers ervan. Als het om kleding gaat, dan moet die opgehangen kunnen worden. Er dienen paskamers met passpiegels te zijn. De kleding dient met tags tegen diefstal te worden beveiligd. Er zijn allerlei manieren om boeken ten toon te stellen. Onder meer met boekenrekken en -planken, tafels en verhogingen. Al die componten voor winkelinrichting kunt u hier aantreffen. Bovendien componenten die specifiek zijn voor andere soorten winkels. Er zijn ook veel componenten die universeler zijn, zoals verlichting, toonbanken, kassasystemen, winkelmandjes en veel meer. Wat u hier op een gegeven moment kunt aantreffen, is een resultaat van wat aan Nedveiling ter veiling is aangeboden en nog niet is verkocht. Dat verandert doorlopend.

Registreren en bieden

Registeren bij Nedveiling is gratis en ook het bieden op een kavel kost u niets. Bij elke kavel ziet u onder meer de volgende informatie:

  • zijn er al biedingen
    • zo ja, wat is het hoogste bod
    • zo nee, dan geldt nog het startbod
  • wanneer loopt de veiling af
  • veilingkosten
  • BTW
  • staat van het kavel

Als u een interessant kavel ziet, dan kunt u een bod uitbrengen dat over het hoogste bod heen gaat of indien niet aanwezig over het startbod.

Afwikkeling

Gefeliciteerd, als u een veiling heeft gewonnen. U kunt uw aanschaf ophalen of laten bezorgen.