Er zijn geen objecten in deze sectie

Magazijninrichting met stellingen en meer

U gaat een magazijn inrichten, uitbreiden of de inrichting deels vervangen? Dat laatste kan zijn vanwege het bereiken van de levensduur of dat de inrichting moet worden veranderd door een verandering in functie of wellicht een modernisering. Afhankelijk van de omvang van het opslagruimte en het soort inrichting kunnen de kosten behoorlijk oplopen. Voor de opslag van artikelen in een opslagruimte worden doorgaans stellingen gebruikt, zoals het type legbord. Op deze pagina worden tegen lage prijzen magazijnstellingen aangeboden. Dat zijn startprijzen en een lager bod kan niet worden uitgebracht. Als er al een bod is uitgebracht, dan moet dat altijd worden overtroffen. Als u aan het eind van de looptijd van de veiling het hoogste bod heeft uitgebracht, dan krijgt/neemt u het product voor de door u geboden prijs. Dat is een wederzijdse verplichting. Daar komt echter nog wel 15% veilingkosten en BTW bij. Het bieden kost u niets.

Typen magazijnstellingen en andere producten

Op deze pagina zult u onder meer de volgende typen stellingen kunnen aantreffen:

  • legbordstelling
  • grootvakstelling
  • palletstelling
  • draagarmstelling
  • bakkenstelling
  • bandenstelling
  • enzovoort

Behalve magazijnstellingen praten we ook over op magazijnen gerichte verlichting, brandblussysteem, klimaatregeling, tussenvloeren, magazijnbakken, palletwagen, heftruck, automatiseringssysteem, enzovoort. Een heftruck is trouwens ook wel handig zonder palletstellingen. Het aanbod hangt volledig af van de partijen die door aanbieders ter veiling worden aangeboden en is dus continu aan verandering onderhevig. Met andere woorden, als u het type legbord nog niet kunt vinden, geef het dan niet op.

Procedure

Bij Nedveiling zijn het zich registreren en vervolgens bieden zonder kosten. Dat laatste kan zowel handmatig als geautomatiseerd. Het hoogste bod wint uiteraard. Als u dat bent, dan krijgt u een email daarover. U kunt dan het product/de producten (laten) ophalen of tegen additionele kosten laten bezorgen. Bij ophalen kunt u kiezen tussen pinnen en contant. Voor het laten bezorgen moet allereerst per bancaire overschrijving of iDEAL worden betaald. Vanzelfsprekend ontvangt u een factuur.

"