Schoenen

Op deze webpagina van Nedveiling ziet u het huidige schoenenaanbod. Dat aanbod is constant in beweging. Wanneer wij een partij schoenen krijgen om te veilen, dan komt die op deze pagina. Dat kan van alles zijn. Als u vandaag niet ziet wat u zoekt, dan kan dat spoedig anders zijn. Op deze pagina treft dames-, heren- en kinderschoenen aan. Dat kunnen zijn modeschoenen, sportschoenen, sandalen, werkschoenen, pantoffels, laarzen, balletschoenen en nog veel meer. Zodra u iets ziet dat u interesseert, meldt u zich dan aan. Dat kan simpel online. Wij rekenen alleen veilingkosten, als u het hoogste bod op een kavel heeft uitgebracht. Tot dat moment zijn er geen kosten. De registratie kost u dus niets en u betaalt ook niet voor het uitbrengen van een bod.

Het biedproces

Bij elk kavel staan enige gegevens vermeld, die u kunnen helpen bij het besluiten tot bieden. U kunt zien of er al biedingen zijn en wanneer de veiling afloopt. U ziet enige bedragen staan, waarvan het meest belangrijke is waar u met uw bod minimaal overeen moet gaan. Dat is het bedrag achter de tekst ""Het volgende bod incl veilingkosten en btw is"". Verder is het belangrijk om te weten wat de staat van de kavel is, nieuw of gebruikt. Als u een bod heeft uitgebracht, bijvoorbeeld op een paar skischoenen, en iemand gaat vervolgens over dat bod heen, dan kunt u een nieuw bod uitbrengen. Dat kan handmatig. Dat betekent dat u regelmatig kijkt of er een hoger bod is uitgebracht. Of u laat dat ons systeem automatisch doen. U bepaalt altijd zelf hoe hoog u wilt gaan. U krijgt van ons een email, als u een veiling heeft gewonnen. Ziet u andere interessante kavels, zoals voetbalschoenen voor uw zoontje en een paar espadrilles voor uw dochter, dan kunt u natuurlijk ook daarop bieden.

Verkrijging

Voor de verkrijging van uw gewonnen veiling kunt u het kavel zelf komen ophalen of wij kunnen het bezorgen. Aan het laatste zijn enige kosten verbonden. Daarmee dient u met uw bod rekening te houden.

"