» Nieuws


Maatregelen (Coronavirus COVID-19) Nedveiling.nl

In verband met het Coronavirus (COVID-19) neemt Nedveiling.nl de nodige maatregelen om besmettingen te voorkomen. Net zoals de meeste detailhandel zullen wij ook onze werkwijze aan moeten passen.

De onderstaande informatie is uiteraard onder voorbehoud van wijzigingen en aan de Rijksoverheid bepalende wetgeving.

Lopende veilingen en sluitingen vanaf 15-12-2020
De lopende en aflopende veilingen zullen we gaan verlengen of verplaatsen naar een later tijdstip (zie info eindtijd bij veilingen)

Kijkdagen
Alle kijkdagen die ingepland zijn vanaf 15-12-2020 t/m 19-01-2021 komen te vervallen.
Wilt u specifieke informatie over een kavel? Dat kan via de mail
info@nedveiling.nl

Uitleverdagen
De nu komende uitleverdagen vanaf 15-12-2020 t/m 19-01-2021 zullen komen te vervallen. Vanaf 19-01-2021 zal er een nieuwe uitleverdatum worden opgegeven (indien de nu opgegeven maatregelen opgeheven zijn). Komt de nieuwe datum u niet uit, dan kunt u met de betreffende locatie een afspraak maken voor het ophalen van de goederen op een andere dag.

Verzenden
Het laten verzenden van de kavels is nog steeds gewoon mogelijk. Hierbij wel rekening houdend met de drukte van de verschillende bezorgpartners, de termijnen zijn dan niet ook bindend.

Verzendveilingen
We zullen in overleg met de opdrachtgevers zoveel mogelijk verzendveilingen gaan plaatsen met een vast verzendbedrag. (informatie over de verzendkosten zijn te vinden bij de veilinginfo)

Algemeen
Wij hopen op uw begrip voor de getroffen maatregelen die wij nemen omtrent het Coronavirus. De gezondheid van onze werknemers, klanten en bezoekers staat voorop en wij vragen u om hier rekening mee te houden.