Er zijn geen objecten in deze sectie

Bied mee op een horeca veiling!

Nedveiling is een website waarop u allerlei kavels kunt vinden waarop u kunt bieden. Een horeca veiling is bij uitstek geschikt voor het bemachtigen van de inboedel van restaurants, cafés en cateringbedrijven.

Horeca veiling: de veilingobjecten
Een veiling van failliet verklaarde horecabedrijven zoals hotels, restaurants en cafés bestaat meestal uit het meubilair en de apparaten uit horeca-bedrijven.

  • Caféstoelen, tafels, barkrukken, sofa's;
  • Banken, balies en kasten;
  • Keukenapparatuur: ovens, fornuizen en vaatwassers;
  • Hotelmeubels: bedden, stoelen en badkamermeubels.

Kavels uit de horeca

Op Nedveiling kunt u direct bekijken in welke categorieën er meubels en apparaten uit de horeca geveild worden. Kies bijvoorbeeld voor kavels op het gebied van sanitair, meubels, horeca, eten en drinken en decoratie. In de betreffende categorie ziet u meteen de biedingen, het huidige bod en de resterende tijd die u heeft om uw bod uit te brengen.

De kans op bijzondere meubels en apparatuur
Een horeca veiling is een ideale plek om hoogwaardige apparatuur en bijzondere meubels te bemachtigen. Waar kunt u anders een echte bar verkrijgen of hoteldecoratie in uw eigen woning verwerken? Nedveiling heeft allerlei kavels waarop u kunt bieden. Horeca is daarin een zeer noemenswaardige categorie.

Bieden op een veiling
Door te kiezen voor de categorie die u aanspreekt, bijvoorbeeld de horeca, ziet u in lijst waarin u de status van de betreffende veiling kunt zien. Van kleingeldsorteersystemen tot bars en van serveerwagens tot barkrukken. Elke categorie bestaat uit kleine maar ook grote kavels. 

Gebruikmaken van Nedveiling

Nedveiling is een handige plek om mee te bieden op veilingen in uiteenlopende categorieën. Bij het doen van een bod...

  • kunt u de eerder genoemde bedragen bekijken;
  • de tijd in de gaten houden;
  • als u wint veilig betalen via de site.

Nedveiling is de ideale plek voor het vinden van meubels en elektrische apparatuur uit hotels, cafés en restaurants. Bied ook mee op de meest recente kavels!