Executieveilingen

Executie veiling

Er zijn verschillende soorten veilingen, je kunt hier aan deelnemen. Heb je wel eens gekeken naar de executie veiling? Je kunt hier nu aan meedoen en bekijken of er wat voor je bij zit. Er worden producten aangeboden en daar kun jij een bod op doen. Het kan ook gaan over een hele partij van verschillende of soortgelijke producten. Bij Nedveiling kun je hier dan aan mee doen en een bod uitbrengen. Maar je kunt hier zelf ook een partij aanbieden en dan wordt de veiling voor je geregeld. 

Executieveilingen, breng jij een bod uit?

Als er sprake is van een executie is dat nooit prettig, maar de veilingen kunnen voor jou wel erg voordelig uitpakken. Producten en partijen worden hier aangeboden en jij kunt hier een bod uitbrengen. De executieveilingen hebben vaak een vaste looptijd en je weet dan ook precies tot wanneer je de tijd hebt om te bieden. Soms wordt er voor bepaalde producten weinig geboden, er is weinig tot geen interesse. In dat geval kun je de partij voor een lage prijs ophalen. Wanneer er meer animo is, moet je de partij bij de Nedveiling goed in de gaten houden en op tijd een (nieuw) bod uitbrengen. 

Executie veiling bij Nedveiling

Er worden verschillende veilingen gehouden met Nedveiling. Je kunt hier zelf een partij aanbieden, maar het kan ook zijn dat je hier juist een kijkje komt nemen om zelf een bod uit te brengen. Wat de reden ook is, het is goed dat je je grenzen gaat verleggen en gaat ontdekken wat de veilingen voor jou kunnen betekenen. Helaas voor de gedupeerde is er regelmatig sprake van een executie veiling, maar daar kun jij je voordeel mee doen. Jij hebt maar een doel voor ogen bij een veiling en dat is producten kopen voor een zeer lage prijs (en deze eventueel met winst verkopen).

Klik hier voor een overzicht van de lopende veilingen!