Boekenveiling: Boeken, stripveiling en meer!

»  Categorie: Boeken


Kavel titel
Kavel titel StijgendKavel titel Dalend
Huidig bod
Current Price StijgendCurrent Price Dalend
Partij diverse boeken, excl. krat Partij diverse boeken, excl. krat
Partij diverse boeken, excl. krat,
Kavelnummer: 104 - Grote en kleine partijen Wamel C
€4,00
Krat vol boeken, excl. krat Krat vol boeken, excl. krat
Krat vol boeken, excl. krat,
Kavelnummer: 109 - Grote en kleine partijen Wamel C
€3,00
Boek De schaapherder Geillusteerde uitgave Boek De schaapherder Geillusteerde uitgave
Boek De schaapherder Geillusteerde uitgave, schrijver J.F. oltmans
Kavelnummer: 90 - Veiling div partijen Helmond U
€1,00
Oude playboy 1995 Monique sluyter Oude playboy 1995 Monique sluyter
Oude playboy 1995 Monique sluyter, enkele blaadjes los verder wel compleet denk ik
Kavelnummer: 112 - Veiling div partijen Helmond U
€1,00
Boek Perikles 1944 Gregor J. Boek Perikles 1944 Gregor J.
Boek Perikles 1944, Gregor, J.
Kavelnummer: 216 - Veiling div partijen Helmond U
€1,00
Brouwers, J.J.M. - De tempel van het gezin 1954 Brouwers, J.J.M. - De tempel van het gezin 1954
Brouwers, J.J.M. - De tempel van het gezin 1954, Over de geschiedenis van het samenleven in gezinsverband met o.a. de kerkelijke visie (uitgedragen door paus Pius XII) omtrent geboorteregeling en periodieke onthouding. Uniek document. Zeer interessant voor historici. Geschreven in de jaren '50 door pastoor J.J. M. Brouwers uit Roermond, tegen de achtergrond van de Baby Boom
Kavelnummer: 217 - Veiling div partijen Helmond U
€1,00
Mis- en vesper boekje 1950 Mis- en vesper boekje 1950
Mis- en vesper boekje 1950,
Kavelnummer: 264 - Veiling div partijen Helmond U
€1,00
30 x ringband 30 x ringband
30 x ringband plastic A4 formaat per 3 verpakt
Kavelnummer: 581 - Inbrengveiling sept 2017
€1,00
Boek Boek
Boek "GOAL" Voetbaloverzicht 2007 / 2008
Kavelnummer: 128 - Inbrengveiling sept 2017
€2,00
[ 1 ]

Boekenveiling

Wanneer u op zoek bent naar boeken, strips of litaratuur voor een leuke prijs dan is het wellicht iets voor u om deel te nemen aan een boekenveiling. Bij nedveiling.nl we hebben een goed overzicht van alle soorten boeken, prents, strips u kunt bieden op deze boeken. U kunt niet alleen op boeken bieden maar ook op studieboeken . De keuze is enorm en uiteraard kunt u zoals u gewend bent van ons, gemakkelijk zoeken en vinden. 

Deelnemen aan een boekenveiling
Om gebruik te maken van onze diensten op het gebied van boekenveilingen, hoeft u zich alleen even te registreren. U kunt zich volledig gratis aanmelden bij nedveiling.nl. Wanneer u account heeft aangemaakt kunt u in principe gaan bieden op willekeurige boeken. Als u gaat bieden, zijn de biedingen bindend. U kunt op twee manieren bieden bij nedveiling.nl. U kunt gewoon bieden, wat inhoud dat u handmatig gaat bieden met een biedprijs die u in gedachte heeft. Naast deze optie kunt u automatisch bieden (maximum bod instellen), zodat er na een bod van een andere deelnemer automatisch doorgeboden wordt tot het bedrag wat u heeft ingesteld. Zo heeft u volledig de kans om in het bezit te raken van een boek of een partij boeken via een van onze boekenveilingen. 

Het winnen van een boek op een veiling
Wanneer de veiling is gesloten en u deze heeft gewonnen dan krijgt u bericht van ons via de mail. Hierin staat alle informatie over het ophalen van de kavel op een ophaaldag. Wanneer u een keuze heeft gemaakt wanneer u de boeken wilt gaan ophalen ontvangt u een factuur. U kunt zowel contant als met pin betalen op locatie.

Nedveiling.nl de ideale plek voor een veiling
Uiteraard is het ook mogelijk om zelf een partij aan te dragen voor een boekenveiling bij nedveiling.nl. U kunt ten allen tijde contact met ons opnemen als u vragen heeft met betrekking tot een veiling. 

Voor een prima prijs een boek kopen Waarom zou u eigenlijk niet deelnemen aan een veiling? De prijzen zijn zeer aantrekkelijk en u heeft voor een prima prijs een boek naar wens. Kijkt u eens rustig rond op onze site voor de mogelijkheden.


tweedehands studieboeken, tweedehands boeken verkopen, tweedehands boeken kopen, tweedehands boeken, top 10 boeken, studieboeken kopen, studieboeken, schoolboeken kopen, reisorganisaties, recensies boeken, oude boeken, online boekenwinkel, online boeken kopen, nieuwe boeken, nederlandse boeken,nederlands boek, internetboekhandel, gratis boeken, goedkope boeken, boekwinkeltjes, boekenwinkel online, boekenwinkel, boeken zoeken, boeken verkopen, boeken tweedehands, boeken top 10, boeken online, boeken kopen online, boeken kopen, boeken bestellen, boeken, boek nederland, beste boeken, 2e hands boeken verkopen, 2e hands boeken, 2de hands boeken.