Eten en drinken

Op deze webpagina van Nedveiling kunt u van alles aantreffen, wat met eten en drinken heeft te maken. We praten niet alleen over de voorwerpen die u gebruikt bij het eten, zoals bestek en borden, maar alles wat op tafel staat en ook wat wordt gebruikt voor de voorbereiding van eten en drinken. Bovendien praten we niet alleen bij het drinken bij het eten, maar ook koffie of thee drinken buiten de maaltijden en natuurlijk borrelen. Met andere woorden, het aanbod is zeer breed.

Inschrijving en bieden

U kunt zich op deze pagina online inschrijven als bieder bij Nedveiling. Dat kost u niets. Bent u eenmaal ingeschreven, dan kunt u gaan bieden. Ook daar zijn geen kosten aan verbonden. Bij elk kavel dat u ziet, staan diverse zaken vermeld. Let u tenminste op de actuele prijs inclusief veilingkosten en BTW. Daar moet u met een bod over heen. Daarnaast is het relevant of een kavel nieuw is of niet. Tenslotte is het goed om de tijd, die resteert tot de veiling van het kavel sluit, in de gaten te houden. Als u geïnteresseerd bent in een kavel, dan dient u op tijd te (over)bieden. U kunt zich dat gemakkelijker maken door automatisch te bieden.

Aanbod

Wij kunnen u niet zeggen, wat u hier op een bepaald moment aangeboden zal zien. Dat hangt af van welke producten bij ons ter veiling worden aangeboden. En weg is weg. Anders gezegd, er is geen vast aanbod. Daar zit continu verandering in. Zoals aangegeven, ziet u hier kavels in de categorie eten en drinken. Zoekt u bijvoorbeeld een servies, pannenset, bestek, kop en schotels, glazen, tafelkleed, servieten, keukengerei, peper-en-zoutstel? Daarvoor en nog veel meer kunt u hier terecht.

Afwikkeling

Een gewonnen kavel kunt u komen ophalen, maar we dat ook brengen. Aan dat laatste zijn kosten verbonden. Komt u ophalen, dan kunt u hier pinnen of desgewenst contant betalen. Voor bezorging kunt u eerst betalen middels een bankoverschrijving of iDEAL. U krijgt een gespecificeerde factuur van uw aankoop.