»  Categorie: Telefoon en mobiel

Weergave:   Lijst   Blokken
Kavel titel Kavel titel StijgendKavel titel Dalend Huidig bod Current Price StijgendCurrent Price Dalend

Hape carkit 1 stuk Hape carkit 1 stuk
t.b.v Siemens
Kavelnummer: 710827 - Diversen partijen veiling Biddinghuizen 6M
€1,00
Lader 1 stuk Lader 1 stuk
voor handset telefoon
Kavelnummer: 710855 - Diversen partijen veiling Biddinghuizen 6M
€1,00
Telefoonsnoer plat 2 x 10 meter Telefoonsnoer plat 2 x 10 meter
2 stuksa 10 meter
Kavelnummer: 710888 - Diversen partijen veiling Biddinghuizen 6M
€1,00
telefoon haspel 15 meter 1 stuk telefoon haspel 15 meter 1 stuk
15 meter
Kavelnummer: 822380 - Diversen partijen veiling Biddinghuizen 6M
€1,00
telefoontasjes 2 stuks telefoontasjes 2 stuks
2 stuks
Kavelnummer: 992498 - Diversen partijen veiling Biddinghuizen 6M
€1,00
[ 1 ]

Telefoon en mobiel, hier het aanbod

U bent geïnteresseerd in een iPhone of topmodel Samsung mobiel, maar u heeft het geld er niet voor? U heeft een bedrijf en kunt een partij mobiele telefoons aan de vrouw/man te brengen? Of zoekt u telefoon accessoires? Dan is deze pagina voor u. Hier vindt u die artikelen voor zeer lage prijzen. Houd u er echter rekening mee dat de veilingkosten 15% zijn. Of er over de kavel BTW moet worden betaald, staat bij de kavel vermeld. Sowieso komt er BTW over de veilingkosten bij. Men meldt zich kosteloos bij Nedveiling aan en ook het bieden kent geen kosten. U betaalt pas als u een kavel heeft gewonnen, omdat aan het eind van de veiling u het hoogste bod heeft uitgebracht. U heeft dan de verplichting dat bod gestand te doen. De prijs die bij een kavel vermeld staat, is het hoogste bod tot dan toe of het kan nog de startprijs zijn. Om een bod uit te brengen, gaat u over de getoonde prijs heen. Het verhogen van een bod kan op twee manieren: handmatig of automatisch.

Het aanbod

Het aanbod dat u op deze pagina ziet, hangt af van wat ter veiling wordt aangeboden. Daar heeft Nedveiling geen invloed op. Daarom zijn er continu veranderingen in het aanbod. Als u vandaag niet kan vinden wat u zoekt, dan wellicht op een andere dag wel. Bij elk kavel staat wanneer de veiling ervan afloopt. U kunt hier mobieltjes van allerlei merken aantreffen. Wat er van iPhone van Apple en van modellen van Samsung, Motorola, OnePlus, Xiaomi, Huawei, LG, Nokia, enzovoort wordt aangeboden, zult u zien op deze pagina. Naast mobieltjes kunt u hier ook telefoon accessoires vinden, zoals geheugenkaartjes, autoladers, powerbanks, koptelefoons, Bluetooth headsets enzovoort.

Verkrijgen en betalen

Als u een veiling heeft gewonnen, dan kunt u de kavel ophalen of laten bezorgen. Aan het laatste zijn kosten verbonden. Afhankelijk van of u ophaalt of laat bezorgen, zijn de betalingsmogelijkheden contant, pinnen, bankoverschrijving en iDEAL. U ontvangt een factuur van uw aanschaf.

"