Er zijn geen objecten in deze sectie

Bieden op motoren en scooters

Motoren en scooters worden populairder, maar de aanschaf blijft een grote uitgave. Wellicht vindt u hier een motorrijwiel dat u aanstaat en de prijzen zijn heel aantrekkelijk. Maar dan moet u eerst een veiling winnen. Daaraan meedoen kost u niets en kan thuis zittend op een stoel. Ook de registratie is online en gratis. Het is eenvoudig en spannend. Wordt u de winnaar of niet. Als iemand over uw bod heengaat, dan kunt u uw bod verhogen. Dat kan behalve handmatig ook automatisch. Als u bij het aflopen van de periode het hoogste bod heeft uitgebracht, dan is het motorrijwiel van u. Daar ontvangt u dan een e-mailbericht over. Boven op uw bod komen 15% veilingskosten. Als over het kavel ook nog BTW moet worden betaald, dan staat dat daarbij vermeld. In ieder geval betaalt u BTW over de veilingkosten.

Aanbod

Het aanbod van motoren, scooters, brommers en onderdelen dat u hier ziet, is constant aan veranderingen onderhevig. Het is vooraf niet te zeggen welke kavels hier ter veiling zullen worden aangeboden. Het betreft zowel nieuwe als gebruikte spullen. Als het een gebruikte is, dan staat bij de kavel vermeld of het wel of niet is getest en of het een duidelijk defect heeft. Als u een model in gedachten heeft en ziet het hier, dan is dat geweldig. Zo niet, dan wordt het afwachten. Naast complete motorrijwielen kunt u hier ook onderdelen vinden. U zoekt een set schokbrekers voor uw motorfiets? Wellicht vindt u die hier. Een paar nieuwe banden voor uw brommer? Het kost u niets om hier te kijken, met de kans om flink wat geld te besparen.

Verkrijging

Heeft u een veiling gewonnen, dan zijn er twee opties om de kavel thuis te krijgen. U kunt het (laten) ophalen of tegen additionele kosten laten bezorgen. Bij het kavel ziet u staan of bezorging al dan niet wordt geboden. In het geval van ophalen, kunt u ter plaatse contant betalen of pinnen. Bij bezorging is de keuze tussen en bankoverschrijving of iDEAL gebruiken.

"