Meubelveiling: Bied mee op diverse meubelstukken via Nedveiling!

»  Categorie: Meubels


Kavel titel
Kavel titel StijgendKavel titel Dalend
Huidig bod
Current Price StijgendCurrent Price Dalend
Plastic stoeltjes 8 stuks Plastic stoeltjes 8 stuks
Plastic stoeltjes 8 stuks ,
Kavelnummer: 221 - Diverse goederen Weert 2W
€2,00
Tafel grijze bovenkant  150x80x82 cm LxBxH Tafel grijze bovenkant 150x80x82 cm LxBxH
Tafel grijze bovenkant 150x80x82 cm LxBxH,
Kavelnummer: 228 - Diverse goederen Weert 2W
€2,00
Tafel witte bovenkant 150x80x85 cm LxBxH  zie foto's Tafel witte bovenkant 150x80x85 cm LxBxH zie foto's
Tafel witte bovenkant 150x80x85 cm LxBxH zie foto's ,
Kavelnummer: 229 - Diverse goederen Weert 2W
€2,00
Verrijdbare tv kast met rem 90x59x188 cm LxBxH Verrijdbare tv kast met rem 90x59x188 cm LxBxH
Verrijdbare tv kast met rem 90x59x188 cm LxBxH,
Kavelnummer: 232 - Diverse goederen Weert 2W
€4,00
stapelbare stoelen 5 stuks stapelbare stoelen 5 stuks
stapelbare stoelen 5 stuks, zie foto
Kavelnummer: 246 - Diverse goederen Weert 2W
€8,00
Bruin bijzet tafeltje 55x55x45 cm  LxBxH  Bruin bijzet tafeltje 55x55x45 cm LxBxH
Bruin bijzet tafeltje 55x55x45 cm LxBxH , lichte beschadiging boven op zie foto
Kavelnummer: 247 - Diverse goederen Weert 2W
€1,00
[ 1 ]

Online meubelveiling

Bij Nedveiling online veilingen vindt u interessante meubels die worden aangeboden door derden. Voor lage prijzen kunt u in het bezit komen van onder meer tafels, bankstellen, fauteuils en opbergmeubelen voor verschillende doeleinden. Het aanbod is heel divers. Van kapstok tot spiegel en van kledingrek tot kast, u vindt bij ons een zeer gevarieerd en regelmatig wisselend aanbod. Dus ook voor u is er vast een buitenkansje bij.

Meubels in alle soorten en maten
Zoekt u leuke krukken of stoelen? Of een praktische kast, zodat u eens schoon schip kunt maken in uw woonkamer? Ook deze meubelstukken worden vaak via onze meubelveiling aangeboden. U treft verschillende stijlen aan, van klassiek tot ultramodern. Voor de liefhebber van tweedehands en nieuwe spullen zijn hier de mooiste stukken te vinden.

Bent u geïnteresseerd in een zitmeubel of lamp voor een prikje? Bekijk regelmatig ons aanbod, zodat u niets hoeft te missen. Kortom, wij hebben meubels en artikelen op het gebied van woninginrichting in alle soorten en maten. U kunt bij ons terecht voor mooie meubelstukken voor uw huis, maar ook voor uw winkel of bedrijf. Zonder de hoofdprijs te betalen.

Verrassende koopjes
Naast meubels biedt onze meubelveiling ook regelmatig originele interieur- of designstukken aan die dienen ter decoratie en die een prachtige eyecatcher vormen. U kunt met deze items voor weinig geld uw interieur verfraaien. Een meubel hoeft niet perse nieuw te zijn om te zorgen voor een verrassend effect. Met een portie creativiteit en indien nodig een opknapbeurt zult u hoge ogen gooien met uw meubels.

Overzichtelijk en voordelig winkelen
Bij Nedveiling kunt u overzichtelijk op categorie zoeken en snel de spullen vinden die uw interesse hebben. Bij ons kunt u winkelen voor bodemprijzen en zo enorme besparingen doen. Heeft u een stuk gekocht? Indien gewenst kunnen wij de aangekochte meubels bij u thuis bezorgen.

Bekijk regelmatig ons assortiment om te zien of er interessante kavels worden aangeboden. U vindt uiteenlopende meubelstukken uit restpartijen, inboedels of voorraad. Voor u vormt onze veilingsite een prachtige mogelijkheid om tegen lage kosten unieke stukken te verwerven. Met nedveiling.nl kunt u altijd uw voordeel doen.