Online veilingsite

Online veilingsite voor partijhandel en meer

Nedveiling is een internetveiling. Dat betekent dat u rechtstreeks vanuit uw huis of bedrijf kunt bieden op diverse kavels. Dat kunnen winkelvoorraden zijn of gedeelten hiervan maar ook restanten of gewoon overtollige goederen. Deze goederen gaan snel en voor aantrekkelijke prijzen weg. Op een onlineveiling vindt u dus buitenkansjes op het gebied van restpartijen en overtollige voorraden waar u uw voordeel mee kunt doen.

Prijsvoordeel
De eigenaar moet er snel vanaf en daar kunt u van profiteren in de vorm van veel prijsvoordeel. Ook kan het een curator zijn die de goederen verkoopt, in geval van een faillissement. U zult niet de eerste zijn die voor een koopje een mooie partij goederen op de kop tikt.

Ook voor de verkoper een goede zaak
Ook de eigenaren van overtollige goederen doen hun voordeel met de onlineveiling. Het opslaan van voorraden is een dure geschiedenis en als de spullen snel plaats moeten maken voor iets nieuws dan is dat met een onlineveiling zó bekeken.

Kleine en grote kavels
U kunt online zowel kleine kavels, bijvoorbeeld één auto, als grote kavels, zoals bijvoorbeeld een grote partij kleding, aanschaffen. Ook kan het gaan om grotere bedragen of kleine bedragen. Ook voor de particulier is er van alles te halen voor een zacht prijsje.

Voor bedrijf of markthandel
Hebt u bepaalde artikelen nodig voor uw zaak of staat u op een markt of braderie? Kijk dan zeker eens naar het aanbod op online veilingsite Nedveiling.nl want daar vindt u zeker iets wat u kunt gebruiken. Het aanbod is ontzettend gevarieerd en u kunt de gekste dingen vinden op de veiling.

Voor particulieren
Als particulier kunt u ook van alles van uw gading vinden op Nedveiling.nl. Kijk maar eens rond op de website of zoek op een bepaalde categorie naar artikelen die u nodig heeft. U kunt ook zoeken op een bepaald woord of merk. Het is de moeite waard om regelmatig te gaan kijken. Er komen voortdurend nieuwe kavels bij op de online veilingsite.

Klik hier voor een overzicht van de lopende veilingen!