Er zijn geen objecten in deze sectie

Van alles voor metaal- en houtbewerking

U ziet goede kansen voor een nieuwe werkplaats of u wilt uw werkplaats uitbreiden of vernieuwen? Voor zowel metaalbewerkings- als houtbewerkingsmachines kunt u hier terecht. U zult nieuw en gebruikt materiaal zien. U zult zien dat de prijzen zeer aantrekkelijk zijn, maar ze hoeven natuurlijk niet het eindbod te zijn. U ziet een interessant kavel en wilt een bod erop uitbrengen? Meld u zich dan aan. Dat kost u niets. Vervolgens kunt u gaan bieden. Nedveiling is een online veilinghuis en dus hoeft u er niet voor de weg op te gaan. Echter, desgewenst kunt u naar een kijkdag komen. U dient met uw bod over de prijs te gaan, die bij de kavel staat. Dat kan nog altijd de startprijs zijn, die de aanbieder heeft vastgesteld, of anders het hoogste bod tot dan toe. Bij het kavel staat ook de nog resterende tijd tot de veiling ervan eindigt. Is het hoogste bod dan van u, dan bent u de nieuwe gelukkige eigenaar van het kavel.

Aanbod

Het aanbod dat u hier ziet, heeft Nedveiling ter veiling ontvangen. Er is dus geen continue stroom van dezelfde kavel. Dat kan behoorlijk uniek zijn en na de veiling ervan lange tijd niet meer terugkomen. U kunt hier allerlei machines en gereedschappen voor metaal- en houtbewerkingswerkplaatsen aantreffen, zoals draaibanken, frees-, slijp-, zaag- en fineervoegmachines, en onderdelen voor allerlei machines en apparaten. Dan praten niet alleen over de vervanging van kapotte onderdelen, maar ook boren, frezen, zaagbladen, enzovoorts. Verder zaken als transportwagens, takels en kleinere apparaten kunt u hier aantreffen. Voorbeelden van die laatsten zijn een lasapparaat en (hand)schuurmachine.

Afwikkeling

Als u een veiling heeft gewonnen, dan wilt de kavel natuurlijk gaan gebruiken. U kunt kiezen tussen de kavel te laten bezorgen, tegen extra kosten, of dat op te halen. De veilingkosten zijn 15% en het kan zijn dat er BTW voor de kavel moet worden betaald. Over de veilingkosten moet dat laatste in ieder geval. Alle kosten vindt u ook vermeld op de factuur die u ontvangt.

"